В новата си Alta Moda Dolce & Gabbana успяха да съчетаят

...
В новата си Alta Moda Dolce & Gabbana успяха да съчетаят
Коментари Харесай

Новата Alta Moda от Dolce & Gabbana

В новата си Alta Moda Dolce & Gabbana съумяха да съчетаят черти от няколко генерации. Без да изневерява на обичайна си обилна визия, стилната къща показа новата си сбирка в къси видеа, въодушевени от Tik Tok трендовете и кибермомичетата – новите инфлуенсъри от Z генерацията. Стефано Габана споделя, че е впечатлен от лекотата, с която те комбинират облекла от разнообразни стилове и столетия, евентуално неумишлено, и се показват с цялостна независимост.



Именно тази еклектика стои и в основата на новата Alta Moda на, наречена ‘Alta Moda Family Affair’. Така присъщите за стилната къща тоалети ни впечатлиха с разнообразните си цветове и принтове. Видяхме и някои изненадващи комбинации – мрежести чорапогащник и кецове, съчетани с дребна черна рокля и воалетка, доста сатен, маратонки и даже спортни панталони, а косите на моделите бяха в ярки и смели цветове.

За тази сбирка използват контраста в стила и метода на мислене на три генерации. Създават модни облици на блестящи баби, носещи елегантни вечерни рокли и обилни бижута, и на въображаемите им внучки, които са наследили тяхната коктеност, само че имат по-бунтарски жанр. Колекцията е снимана и под формата на видеа в жанр Tik Tok на фона на музиката на виртуозния пианист Давиде Локатели. 
               

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР